Måndgasmorgon - igen...

Fy satan vad det är segt med måndagar. Blir ju inte bättre heller när jag inte sovt tillräckligt mycket... Har de där klassiska goa svarta påsarna under ögonen, håret står på ända och jag skulle lätt kunnat sova en timme till.

Igår var en sån jävla katastrofdag. Jag satte mig och plitade ner på papper vad jag behöver ta tag i och göra närmaste veckan, när resultatet blir två fullskrivna A4 med "måsten" så tog energin slut... En del saker kommer dock att gå fort, en del är riktigt roliga att lösa, andra kan vänta ett tag. Hann med två grejjer igår, bara 20 kvar med andra ord.
Dagen började med att Tius hade hamnat på utsidan av hagen, förmodligen skrämd av en älg trodde stallägaren, staketet var trasigt, hennes bakben var inte heller så vackra... Håller timmarna för att slippa infektioner, det är noga tvättat och lindat för att hålla skit borta från såren och hon får inte gå i hagen på ett par dagar.
Till detta så var det strul på extrajobbet vi skulle göra, det löste ju sig, men det tog tid, fick vänta en halvtimme på en nyckel bland annat. Jag lyckades inte koppla ihop nätverket. Eller, den ena datorn hittar den andra - men inte tvärtom! Detta lilla oplanerade extraprojekt fick jag ge mig på efter att jag försökt bränna en skiva två ggr. Min (lånade) dator har uppenbarligen ingen brännare och morsans dator har brännare men har inte rätt program så den kan inte bränna för det. Och den bara totalt vägrar installera nya program heller för den delen... Ska ta tag i det idag igen när jag inte var passerat dygnet vaken tid varav tolv timmar i en raggarbuss! :D

Jag har i alla fall fått lite färg i helgen, raggarbränna med linjer efter t-shirten. Mindre snyggt, får försöka åtgärda det på fulten bakom stallet!
Nä nu ska jag börja hetsa lite, ska sitta i bilen om en kvart och har inte ens fått på mig kläderna... Min andra godisfria helg har förflutit utan ens minsta lilla sug... Jag är stolt över mig själv!

Kungälvscrusingen

var nu över för i år också. Är lite osäker på om det är andra eller tredje året i rad som jag kört där. Jag kommer köra Varberg också.  Har man ingen egen V8 med raka rör så lånar man in sig på en. Tack Span för att jag får köra! Var riktigt roligt igår, massa kul folk, bra väder om än lite kallt men inte värre än att det gick! Helen var med i vanen för första gången också, jag tror att hon kan tänka sig att göra om det haha!

Ingen sömn inatt dock. När jag kom hem var det redan ljust och fåglarna väsnades så att det bara var att ge upp!


En godisfri vecka

Lite drygt en vecka utan godis med massa vatten sitället för energidricka och ta mig tusan om inte jeansen sitter lösare redan, jag är motiverad att fortsätta kan jag loca! Om en vecka kommer de att sitta riktigt snyggt! Jag är helt ärligt inte ens sugen på goduis och chips. Några kakor kan jag äta som nöd-utväg om suget blir för stort. Och i helgen blir det energidricka eftersom vi ska ut och festa...
Sockersuget har redan börjat släppa, jag äter mängder med jordhubbar i och för sig så jag kommer inte billigare undan, fast hälsan är ju också värdefull!
Nu ska jag smita iväg till stallet och börja polera bort repor från biltaket... Det behövs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0