men börja packa då!!

ja exakt, börja packa någon jävla gång, imorgon ska hon vara ute och hon har inte ens börjat packa?? Jag har en känsla av att jag får ta hjälp och lyfta ut henne, jag orkar verkligen inte mer. Jag vill inte behöva ha ångest och vara stressad och inte vilja åka hem. Jag ska inte behöva ha det såhär!
Somn tur var så har jag nära vänner och deras föräldrar som gärna hjälper mig, jag har en reservplan och back-up, för ensam hade jag inte fixat det här. HJÄLP MIG! Jag behöver stöd nu, mår dåligt och önskar att jag bara kunde teleportera ut henne och slapp se henne någonsin igen men den turen har jag inte, kommer aldrig bli av med henne helt men kan inte ha henne hemma.

obehagligt

Jag tyckler inte alls om situationen, ogillar skarpt problem och att bråka med någon somk är labil och som dessutom gillar att slåss så jag håller mig hemifrån mesta möjliga tid tills hon är ute.
Fredag förmiddag är deadline, när jag kommer hem efter jopbbet fredag så ska hon vara ute. Då har hon fått tre dygn på sig att skaka fram nytt boende, packa ihop och flytta. Eftersom hon knappt har några möbler alls, typ en TV-bänk så bör det väl gå ganska fort kan man tycka...

Har dock ångest över att hon inte ska ha packat sig ut på fredag, vad gör jagf då? Vad har jag för rättigheter på min sida och hur gör jag för att bli av med henne. Lyfter jag ut hennes grejer så räknas det som egenmäktigt förfarande. Hur hårt ser polisen på det? Konsekvensanalys Lena, konsekvensanalys...

kriget är ett faktum

nu är det sagt, hon ska vara ute innan midnatt. frågan är om hon tänker flytta ut i tid. och hur blir jag av med henne om hon vägrar packa frivilligt?

myshelg

har haft en sådan mysig helg som jag inte hat haft på länge, har mått bra! umgåtts med min adam och tycker bara bättre om hopnom för varje dag!

saknar mitt internet!

måste ta tag i det snart, fattar inte hur man överlever utan internet - jag gör iaf inte det!

hemmakväll?

ska ta de lugnt hemma ikväll, kanske slänga in en kaka i ugnen om jag orkar - vaniljkladdkaka <3 o slåss med bilen en stund, lyfta ur lastgalklret o kanske städa lite... byta tillbaka däcket tro?
Hade verkligen behövt tvätta bilen - funderar på om jag kan svabba av det värsta o sen ställa in den i värmen, har inte råd att lämna in den på tvätt tyvärr...

helvetet har brutit löst

spännande värre - eller inte!

Petra pratar inte med mig, inte för att det gör något och inte för att jag vill prata med henne, vill bara ha ut henne...

RSS 2.0