Rörigt värre!

Denna veckan har vart total kaastrof, har försökt få tag på Slawek hela veckan utan framgång, vilket både har stressat och irriterat mig. Jag har sovit dåligt, har problem med att högerhanden, ibland hela högerarmen bara domnar bort för mig. Riktigt jobbigt oc dessutom svårt att arbeta ordentligt då.
Hsten har vilat hela veckan, sätter mig inte på honom när jag är så ur form som jag är nu, det ger inget gott snarare bara problem och det har jag så det röcker och blir över.

Jag har ont av att det är så mörkt som det är nu. Mörkt när man går upp, mörkt när man släpper ut hästar och åker till jobbet. Sedan är det mörkt när man åker från jobbet tillbaka till stallet och tar in hästarna igen. Vissa dagar blir det inte ljust alls och andra dagar r det ljust en stund mitt på dagen - då jag är inomhus och jobbar... Men håll ut vänner! Den 21 decemver vänder det! Bara en månad kvar sedan blir det åtminstonde inte mörkare även om det tar lite tid innan man mrker att det faktiskt blir ljusare på dagarna.

typiskt.

kamerasladden är upphittad men inte där den borde ha funnits. För visst borde den ha legat bland alla andra kablar och sladdar? men icke... den hade gömt sig jämte hårtorken??

Bara för det så hinner jag inte lägga in bilder nu, det får vänta... Biltema nästa...

Träningsvärk...

och jag har inte ens gett mig på däcksbytet ännu - då är det fan illa. Jag cill inte vara mig själv måndag och tisdag...

Jag tror att timmarna jag lägger på det förbannade hemmabygget (hemmabyggd barbackapad modell tokful men helt jävla underbar och jag klarar mig inte utan den!) är en stor skurk i detta fallet. Det är inte så tungt men fingrarna går sönder och eftersom det är otympligt och utrymmeskrävande blir det lite lustiga arbetsställningar ibland, inte helt ergonomiskt korrekt att sitta ett par timmar på golvet framåtlutad med böjd rygg...Hmm... Men det bara måste göras... Problemet är att jag behöver det hävla helvetet i min ridning NU! Med andra ord jag borde återgå till fubbelvikt på golvet med nål och trpd och inte sitta här och knappra.
Har letat lite efter kamerakabeln - trodde att jag visste var den var men hittade en telefonkabel dr istället. Jag har ett hum om var den bör ligga men det är högst olämpligt att leta fär just nu, kommer garanterat skyffla allt i backen av misstag och väcka halva huset... Det får vänta lite...

Aktiv helg...

Japp, igår härjade jag en del i köket, torkade av alla fyra kyl och frysdörrar, torkade skåpsluckor och en nerskvätt vägg, diskade, gjorde rent spisen (inte jag som sölat, märk väl).
Sedan gjorde jag klart de sista detaljerna med Mulles fårskinn att ha under sadeln så nu är det äntligen klart och jag slipper tänka på det mer.

Idag har jag förutom det vanliga med mat, vatten, mockning, hunnit rykta Mulle, tagit några kort (hur länge har jag inte tuggat om att byta batterier i kameran??) ridit i det fina vädret (med fårskinnet - passar perfekt under sadeln!). Jag har gjort en snabbkoll över vad jag har uppe i förrådet, ska gå igenom det bättre någon annan dag med mer tid. Jag har lagat den trasiga sopborsten, märkt om hans kraftfoderburkar, tvättat bort matrester från boxväggen, sopat ner torv från galler, väggar och fönster. Jag har lagat en trasig höpåse, rensat utanför hans box och dessutom putsat fyra träns!
Jsg har dessutom letat fram och packat in mina vinterdck (varierande skick) i bilen tillsammans med domkraft, fälgkors och kilar att sparka under däcken i brist på handbroms. tnkte byta imorgon, måste dock kolla/fylla på luft och dubba ur tre av dem innan jag slänger på dem. är ju lite jobb dessutom, ska ju bulta av spacerplatorna också... imorgon har jag dessutom lovat mamma att åka med henne till biltema så att hon får rätt modell när hon köper nya baklampor och gissa vem som åker på att byta dem?

Nu ska jag fortsätta renoveringen av min hemmabyggda barbackapad, insåg att jag hade en mycket bättre idé och att jag inte ville ha det på det sätt jag påbörat så nu blir det att sitta och sprätta gårkvllen/morgonens ansträgningar, känns sådär...

RSS 2.0