Livet i kollektivet

som det är just nu - jag trivs jättebra!
Visst finns det stunder som jag önskar att jag och Adam hade något eget, där man slipper vänta på spisen eller tvättmaskinen, städa efter andra och det är tyst när man själv släcker och lägger sig.
Men man slipper vara ensam, får hjälp när man berhöver/ ber om det, städningen går fort när man hjälps åt och har ma glömt köpa mjölk så kan man alltid låna av någon annan.
Vi har nästan fullt nu, ett tomt rum dvs som mest två personer till som får plats och ja, med rätt personer så är det inga som helst problem! Nu är vi ett roligt, ganska ungt gäng, vi är tre personer på runt 25 år, carro är yngst med sina 19 och Adam äldst, 36 år. Vi umgås och trivs ihop istället för som tidigare när alla låste in sig i sina rum och stämningen var under värdelös.
Nu trivs vi!

Jag har mått bättre...

Vakna med ont i magen är aldrig kul. Inse att man ser ut som ett lik, ite lyckas göra något åt det heller för den delen... Jag är trött trots att jag lägger mig i vettig tid, sover ganska dåligt och vaknar lite för ofta. Tokförkyld med en näsa som är tät och rinner om vartannat.
Jag borde dricka mera vatten, både händerna och läpparna har torrsprickor och det gör ONT!

Adam gör inte livet lättare för mig heller precis. Han ljuger för mig, jag vet det men han nekar, han är konstant full, jobbar inte och allt ska ske strax eller imorgon dvs inte närmaste veckan... Vilket innebr att medans han är ledig och siter hela dagarna hemma jos sina kompisar och äter och super för att komma hem packad och gå och lägga sig - efter att ha tjatat hål i huvudet på mig... Helt normalt att lägga sig kl sex, sju på kvällen för att man är trött - eller inte...
Jag går upp runt fem, jobbar heldag, tar hand om hästen för att sedan komma hem och inse att det ser VÄRRE ut än när jag gick hemifrån och ska laga mat, diska, städa, tvätta medans han sover... Jag börjar känna mig sliten. Dessutom behöver hela kåken storstädas ordentligt, städa innebär tydligen att man sopar öppna ytor på golvet, kanske moppar lite och flyttar disken till diskbänken...

Får se hur länge jag står ut med att ha det som det är idag. Det hänger delvis på honom och delvis på någon annan som finns i mina tankar lite mer än vad som är hälsosamt. Förbjuden frukt...

Jag kan inte stå emot

jag kanske borde men han lyckas alltid väcka mitt hopp, han lyckas alltid få mig att drömma. Han kommer alltid att ligga mig nära hjärtat och jag kommer alltid att välja honom först. Kanske r det dags att jag ringer honom och inte väntar på att han ska ringa mig? Kanske kan jag påverka vad som händer även fast jag inte tror det i detta fallet...

Jag hade koll

på läget trodde jag. Jag hade rätsida på allt, visste vad jag ville, hur jag ville ha det och inget som störde. Sedan r4äckte det med ett par ord, ett telefonsamtal och nu är det kört igen... Jag kan inte släppa - kan inte även om jag skulle vilja.
Jag tycker oftast att det är rent trams när foplk snackar om elektsisk stämning och sådant. Men det finns, den här går nästan att ta på. Förbjuden frukt. Att vilja ha något man aldrig kan få. Får man smaka vill man bara ha mer.

Jag är stark. Jag måste vara stark. Jag ska ha kontroll över mitt liv. Jag har börjat ta tillbaka kontrollen. Jag dricvker inte längre energidricka. Jag dricker vatten istället för coca cola - åtminstionde på vardagarna, kanske lite cola på en lördag men jag försöker låta bli. Inget godis heller. Jag är stolt över mig själv. Jag ska lyckas!

Vad lätt det är när man mår bra

att bestämma sig för något och faktiskt hålla det!

Mår man dåligt psykiskt och är stressad, orolig så känns allt övermäktigt och ayy ändra vanor då är dömt att misslyckas, man faller gång på gång tillbaka i gamla vanor och att misslyckas gör bara att man mår ännu sämre...

Jag slutade med energidricka redan före jul. Energidricka innehåller taurin som inte är snällt mot kroppen och framför allt hjärnan. Dessutom är energidricka dyyyrt.

Nu har jag slutat med coca xola, snart en vecka sedan och jag är helt ärligt knappt sugen. Visst hade det vart gott men det är inte svårt att stå emot. Har inte ätit hodis på flera dagar heller... Ska nog bli ordning på mig också!

Adams födelsedag

och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska köpa till honom! Jag hade en idé men den gick i stöpet för ca tre minuter sedan... Hmm får tänka ut något annat och tänka FORT! Gahm, hatar presenter och annat - får alltid ångest!

Harmoni

Känslan av harmoni har äntligen börjat infinna sig här hos oss i Bergsjödalen. Faktum är att jag trivs här. Egentligen trivs jag inte i Bergsjön som stadsdel men här, just här på min lilla gata trivs jag. Jag har ett mysigt (om än lite för kallt) garage där jag kan pyssla med min bil och att slippa skrapa rutor på morgonen är helt underbart! Vacka att backa ut och stänga efter sig! Jag vill aldrig mer vara utan garage vintertid!

Jag har ett mysigt kombinerta kök/vardagsrum, flera trevliga sovrum, en fräsch dusch, nymålad toalett, tvättstuga med ett för litet torkrum. Jag har har en balkong som behöver röjas klart, fortfarnade massor med gammal bråte som ska köras till tippen. Där ska jag ha myshörna med lite soffor och bord så att man får plats att samlas ett gäng och snacka skit, dra ett par kalla och bara trivas!
Och snart ska fastighetsskötaren ha fått ordning på duschen och bastun uppe i fastighetens allmänna utrymme och då r lyckan fullständig. Jag älskar att basta!


RSS 2.0