Hemma o sjuk

eller sjuk o sjuk. Mådde fan igår men mår bra idag men får ändå inte ååka till jobbet eftersom de är rädda att jag ska smitta med något... Vet inte riktigt vad jag ska göra av dagen men blir la stallet å försöka göra lite nytta...

Getmobilen är numera en Brötmobil

Var ju träff igår, skitkul =) Möttes upp i sisjön för att köra karavan in till Göta, mötte upp ett större gäng där och tjötade en stund, sedan drog vi vidare till donken som vanligt. Och naturtligtvis ger sig mitt avgassystem i stan! Spinner på både ettan och tvåran, får i trean, bilen greppar och det låter bara BRÖÖÖÖT så nu är den inte direkt diskret längre... Får la se om jag ids göra något åt det eller om det får vara som det är... Ska ju ändå byta system snart... Måste lägga undan pengar snart är ju snart sommar och jag får inga semesterpengar...

Nä om man skulle sätta fart och få något gjort?? Borde hänga på mig snickarbältet idag...

två tim o 48 min

sen går jag hem för denna veckan =)

Sommarsulor + snö =

ingen särskilt bra idé... Tog lite l'ängre tid än vanligt att ta sig till och från stallet. Bilen bara spinner, får inget grepp alls och bromsförmågan... Haha, skrattretande, blev lite nervös ett tag i morse men det fixade sig. Hoppas skiten försvinner fort! Min nyvaxade bil =(

Bara torsdag

Och jag är redan fredagstrött. Har jobbat in rätt mycket tid på få dagar däremot. Smiter strax efter fyra idag ocvh tre imorgon - om jag bara kommer ur sängen!
Ska åka och handla hästmat efter jobbet och torv, en snabb sväng in på rusta också - jag måste ha ett våffeljärn innan jag blir skogstokig, glömde ju det igår!

kopplingsproblemet

verkar lösa sig på bästa sätt =) Genom att utnyttja (?) mina vänner så kan jag lösa problemet redan nu ser det ut som, skulle kännas otroligt skönt faktiskt!

Nu är det bara Mulles förbannade sensa som ska bli bra också. En liten knuta på höger fram... Förbannade häst som inte kan uppföra sig i hagen... Man ska inte leka med små ponnyer...

Träningsvärk

Ont i hela kroppen och dessutom är jag trött, känner mig sliten...
Lön imorgon och pengarna kommer bara att vända på kontot och försvinna ut igen... Suck...
Tur att det ärpåsk snart så att det kan bli några dagars ledigtr, känner att jag behöver det...

Aprilväder redan i mars?

Solen skiner, fåglarna kvittrar. Jag har häng ifrån mig jackan och hästarna står i hagen utan täcken. En timme senare står hästarna i stallet, jackan är på och det har börjat regna. Inom tio minuter har det hunnit övergå till hagel, snö, regn, snöblandat regn och sen var det yppehåll igen och solen kikade fram...

Har i alla fall vart duktig idag, har jobbar i hästarnas hage flera timmar med att gräva upp gammalt metallskrot som de kan skada sig på. Snacka om att jag är slut i kroppen nu. Bilen är i alla fall blank och fin efter tvätten och vaxningen igår!

Hålla sig hemma tror jag

Bäst så kanske, är lite småaggro idag. Vet inte varför men känner att jag är lättretlig idag så jag ska inte umgås med någon eller något, är inte i skick för det, risk fionns att jag säger vad jag tänker och tycker och ibland är det kanske bättre att vara tyst... Verkar inte bli mycket till träff ändå... En är på hockey och en låter som om han inte tänker lämna soffan...
Själv har jag kört taxi hela dagen och dessutom hunnit städa Spans bil. Städar hans bil oftare än min egna, pinsamt värre. Skulle ha tvättat den och dammsugit den men jag hann inte och helt ärligt tappade jag orken på eftermiddagen. Kommer en dag imorgon också. Kanske kan få mer gjort imorgon om jag slipper sitta i bilen hela dagen o passa tider högt och lågt...

Börjat röja bland alla mina hästgrejer, fan vad man samlar på sig, jag skulle kunna extraknäcka som hamster eller något, har typ fyrdubbla uppsättningar av allt... Ska sälja av en del o kanske få in några kr, vill ju lägga lite pengar på bilen nu, har så mycket tankar och ideer, jobbigt när pengarna bromsar... =(

Först ska den få ny koppling i alla fall. Vi har väl pratat om att byta kamrem också. Service såklart, nya tändstift, kablar, rotor, fördelarlock, olja, oljefilter och ett sportluftfilter.
Måste byta avgassystem, mitt hänger på mitten, har inte många cm markfri gång, dessutom är det på väg att gå av vid katten, kommer bröta ordentligt när det säger upp sig. Får ljuga ihop et lite tills jag har råd att byta. Ska på ett rostfritt sportsystem med racekat.
Vita blinkers runt om är självklart på planeringen, classicbaklampor.
Lister under framlamporna, den ena har jag liggandes, får köpa den andra på skroten eller något. Snowcapet ska lackas och monteras. Vingen ska moddas, lackas och monteras.
Listerna runt framrutan åker jag nog på att byta.
Bilen ska tonas, från b-stolpe och bakåt plus remsa i framrutan. När det är gjort ska jag dra kablar till slutseg. Steg och låda har jag redan men det kommer inte i bilen innan den är tonad. Vill dock ha andra baslådor, får se hur det blir...
Ett larm blir det nog också, helst ett carguard 950S...
Kofångarna ska classiclackas, backspeglarna ska lackas. Skulle vilja ha sidokjolar också och 960-handtag såklart...
Sen är det ju lite småpyssel också, ska börja montera laddtrycksmätare i a-stolpen redan imorgon om jag hinner, den ska tvättas och vaxas imorgon hade jag på planeringen. Sen ska jag ha inner o yttertemeraturmätare, det saknar jag nu.
Elhissar ligger väl också på planering längre fram men det lär ju dröja... Likaså trimchip...

Me3n men, man kan inte få ills. Soffan nästa...

Vårkänslor?

Ja kanske...
Vädret är helt underbart, solen skiner, fåglarna kvittrar och man känner livsglädjen komma tillbaka, vill verkligen ha lite sol och värme nu, det behövs!
Fredag... Slutar kl tre, ingen stress på jobbet idag, sköööön avslutning på veckan!

Det tar sig...

Sportratten på plats - tutan behagade såklart inte funka... men det är ett senare problem... och så är den T-korsad så nu flyttar den på sig lite bättre =)

Påställd =)

Japp nu är bilen p¨åställd och försäkrad, jag står som ägare. Känns riktigt bra faktiskt!

Vädret är underbart och jag är fast på jobbet till halv fem idag. Gah! Jag vill ut! Nu!

Lite pyssel

Fast inte så mycket som jag hade önskat, fast dygnet har ju faktiskt begränsat antal timmar...

Har lyft ur lastgallret, avskyr när det gnisslar. Ställt in stolen ordentligt (efter 34 mil, haha) och bytt stereo till min favvospelare. Näst på tyr kommer att byta ut orginalratten mot min älskade sportratt, plocka onödiga lampor i mätarhuset, byta ut trasig glödlampa bak och slänga på sommarsulorna.
Sen har jag ju en smärre ombyggnad och en dfel snickeripyssel i stallet men det får vänta...

Jag vill ha sommar och värme så att jag kan tvätta, rubba och vaxa min fina bil!!!!!

Vilken helg!

Snacka om full rulle hela helgen.
Vid lunchtid i fredags slängde jag ut 745an på annons. Den var såld på kvällen, fick hjälp att ta mig hem och det är jag jätteglad för! =)
Lördag morgon fick jag klartecken på att jag hade pengar att köpa ny bil för och jakten började! Medan jag letade och ringde på bilar flör det vilda så kom brorsan hem med en ny häst. Eller häst o häst, en liten shetlandsponny som fick namnet Lina. Jättesöt är hon, runt metern hög, fux med lång ljus man. Eller fux med flax som det ocjkså kallas =)
Inget napp på bil i lördags. Igår när jag väl bestämt mig för att åka och titta på en jag ringt på i lördags så fick jag inte tag i ägaren. Letade snabbt fram två till i samma område och började ringa. En var såld men den andra var kvar!
Sen var det bara att börja åka. Tack snälla för att ni ställde upp! 25 mil enkel väg. Och jag provkörde inte ens! Jag gav ett lågt bud, fick den och sen var det bara att börja klöra hem. GFissa om jag var trött när vi kom hem?? Däckade direkt och så gott som jag sovit!

Nu är jag äntligen ägare till en 945 turbo 1996 års modell mörkblå =)

Ingen träff

Nix, åker opch tränar med hästen istället. Snackade med brorsan om att vi skulle träna varandras hästar idag, det kan ju vara kul =)

Allt på en gång...

Ja, varför ska allt göras på samma dag?
Morgonpass i stallet, stressa till jobbet, nu är det full rulle hela dagen och ska försöka hinna laga helens mobil idag också. Eller i alla fall plocka isär den och se hur det ser ut, får se om jag klarar av att löda ihop det eller om jag kan få hjälp av grabbarna på jobbet.
Slutar fyra idag, raka vägen tillbaka till stallet och sedan hem, en snabb dusch och sedan strssa iväg till onsdagsträffen, har ju lovat att komma...
Fan, skulle behöva minst två timmar mer per dygn för att hinna med allt =)

blir en lååång dag

Svårt att komma ur sängen i morse så jag var inte på jobbet förens kvart i åtta. Blir väl kvar här till halv fem. Sen stallet. Idag har jag verkligen ingen lust att åka dit, vill hem, lägga mig i ett varmt bad och sen krypa ner i sängen med en bra bok... Drömma kan man ju!
Borde gå igenom lite grejer och se om det finns något jag kan sälja för att få in några kronor. vet att det finns lite, ska bara rota fram och fota eländet så att det är idé att slänga ut det på nätet. Alla kronor är bra kronor i bilkassan =)

Nu får det vara nog!

Nu är jag trött på det här, accepterar det inte längre! Nej, en gång för alla - det är dags att ta tag i det här jävla problemet och göra något åt det innan jag blir komplett skogstokig!!


Jag SKA ha en 945 turbo (igen)! Får la se vad jag får i lön men om en månad eller två åker min ut på annons och jag köper en turbo istället, så här kan jag bara inte ha det...

Tur att man är lättroad i alla fall =)

Hade lagom kommit igång med att fåå bort gammal toningsfilm från bakrutan på bilen när Daniel ringer o ska ha iväg mig på träff. Jag sa ju redan igår att jag inte skulle åka på träffen idag men nog fan blev man övertalad... Kuul var det i alla fall, nivån var där den brukar vara - ungefär i höjd med fotknölarna och mest skrattretande var nog den såkallade volvoträffen på eriksberg... tre eller fyra pers med 240/740 och de kallar det för träff???
Men men, man har inte roligare än man gör sig och jag skrattar så att jag får kramp =)

Konkörning va det...

Eller njae, burkar - och "lekledare" Robban körde över dem själv i första försöket. Trots detta (eller kanske  tack vare) så hade vi roligt. Stackars Mc Donalds personalen säger jag bara. Vi blev sittandes i typ tre timmar - självfallet matkrig och trams - innan de stängde. Då rullade några av oss vidare till nästa Mc D och fortsatte tjöta ett tag till. Hemma runt tvåpå natten... Roligt var det i alla fall =)

Nä, nu är det dags att göra lite nytta, ska ta o städa upp lite granna här hemma o sen tar jag vägen om affären till stallet. Kanske hinner slita ner lite toningsfilm eller något annat spännande...

Fan va gött

En kvarts rast sen en kvarts städning o sen går jag hem =)

Undrar vad man ska hitta på ikväll då? Ta en grogg kanske? Har jag i och för sig sagt senaste tre veckorna men det blir ju aldrig någon grogg, somnar ju alltid innan... Får väl se, kanske h'änder något kul med bilfolket - får slänga ett öga på sidan tror jag!
Kanske borde svänga in på biltema o köpa nya bågfilsblad, ska ju såga lite i framdörrarna i helgen om jag orkar...

Imorgon är det freedag - igen

Det var ju nyss fredag? Dagarna går fort men det är ju kanske bra, jag behöver helg i alla fall, har lite att hinna med och är trött. Det är svårt att ta sig upp på morgonen, sängens dragningskraft är stark!

Onsdagstrräff igår, kul som vanjligt. Ska se om jag inte kan få fram någon bild också, var snyggt (?) inpackad i sopsäck och tejp en stund...

Åter tilll arbetet, slutar fyra idag, sen är det raka vägen till stallet, ska till manegen o träna Mulle idag...

Överlever denna dagen också

Faktum är att eftermiddagen har knallat på snabbare än jag trodde. Som de flesta dagar faktiskt gör. Och sen jag började på det här jobbet för snart exakt sex månader sedan så har tiden gått väldigt fort - dfagarna flyter in i varandra och det snurrar på - fort fort! Snart fredag igen - det var ju fredag nyys, kommer ihåg massa detaljer, känns som om det var igår?
Snart sommar igen, det kommer med stormsteg, men hallå? Det innebär att det snart är ett år sedan Helen flyttade in hos mig?? Det känns inte som om det är så länge sedan? Och inte vi haft ihjäl varandra ännu - det måste väl ändå vara ett gott betyg!?! =)

Dags för mer vuxenpoäng. Jag har ju börjat med att betala min räkning hos fogden. Nästa månad blir det jag som går med i a-kassan... Det lär ruinera mig men det kanske det är värt? Känns dumt att chansa tycker jag... Tillhör visst IF Metall så får ta o ringa dem i veckan. lika bra att ha det gjort!

Kul att man är viktig då

eller inte. För det är så jävla enkelt att säga en sak o sen skita i det. Jag kommer o lämnar den sen det är lugnt, men inte fan kom det någon. Och när man messar så inte fan svarar det någon.
Nu börjar lönen sina, jag kommer behöva tanka snart igen, så nu måste jag börja jaga folk som är skyldiga mig pengar. Varför är det alltid jag som ska behöva tjata om att få tillbaka pengar? Jag ska sluta låna ut pengar, låsa in dem o fan vet allt för jag är trött på att vara snäll för man får fan aldrig igen det.
Nu skiter jag i det här. Måste till stallet före jobbet o mata hästarna och släppa uit dem. Intre precis vad jag vill göra före jobbet men jag har ju inget val...

jobbigt

Just nu känns allt jobbigt. Jsg känner mig trött och irriterad på det mesta. Beror nog mycket på att jag känner mig ensam - varför jag nu gör det? Jag är ju till stor del självvalt ensam. Jag måste ju inte vara ensam om jag inte vill. Ensam är stark heter det ju. Fast just nu så känns det mest bara deppigt. Jag vill ha någon att tjöta med, skratta med!
Som en vän brukar säga... Lägg dig ner och vänta på att anfallet går över! Så jag tror att det är dags att göra exakt det...  Imorgon blir det förhoppningsvis som vanligt igen, Just nu vill jag inte umgås med någon... Godnatt...

Det rättar till sig =)

Imorse var det faktiskt ljust ute när jag åkte till jobbet. Skön känsla - ger lite hopp om att det ska bli vår detta året också. Jag är så trött på detta göteborgsväder. Två plusgrader och det regnar från ALLA håll... Inte så konstigt kanske att man längtar efter vår och sommar...

Igår fick hästen tänderna raspade i alla fall. Fy satan vad jag hatar det ljudet men nu är det gjort i alla fall!

Åter till arbetet, rätt mycket att göra...

Äntligen besiktad bil!

Vilken skön känsla, äntligen lite medvind!

Ikväll ska jag käka glass, jag har inte ens firat att jag får behålla jobbet ännu och det känns faktiskt värt att fira!

Blir de besiktning idag då?

Kanske, vi får se. En kompis säger att han är på väg hitåt och det hade ju vart guld om den blev godkänd nu! Terötter idag med...

Små eller stora?

Storbröstade kvinnor:
* Kan få tag på en taxi även under rusningstrafik.
* Har ett fräckt ställe att lägga växelpengarna på.
* Har alltid varit medelpunkten inom konsten.
* Har gjort joggning till en åskådarsport.
* Kan hålla veckotidningen torr när hon ligger i badkaret.
* Har större förhandlingsförmåga (med män kortare än dem själva).
* Hittar ofta överblivna popcorn efter bion.
* Kan alltid bära lite extra.
* Flyter alltid bättre.
* Vet var man ska leta efter förlorade örhängen.
* Saknar sällan en danspartner till en tryckare.
* Har ett ställe att sätta glaset när de sitter i en vilstol utan armstöd.

 Småbröstade kvinnor:
* Orsakar inte en trafikolycka varje gång hon böjer sig ner på gatan.
 * Ser alltid yngre ut.
* Upptäcker att spilld mat hamnar på servetten i knät.
* Kan alltid se sina tår och skor.
* Kan sova på mage.
 * Har inga problem att glida in bakom ratten i en liten bil.
* Vet att folk kan läsa hela texten på deras t-shirt.
 * Vet att mer än en handfull är bortkastat.
* Kan komma sent till teatern utan att störa en hel rad.
* Kan gå på aerobics utan att riskera att knocka sig själva medvetslösa.


RSS 2.0