Sovmorgon!

Den första på väldigt väldigt länge!

Men problemet är att jag är trött hela tiden nu. Det är nackdelen med att sova länge...

Jobbigt läge :(

Stackars Helen! Fy fan vad jobbigt! Han är en sån jävla pissråtta så det finns inte! Och värst av allt - jag kan inte göra något åt det - inget alls... Jag hatar att se mina vänner må dåligt, det ger mig ångest...

Vad skulle jag göra utan mina vänner???

Utan er är jag ingenting! Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan er!

Fick tag i en generator till bilen och fick bogserat ut den till lindome vilket var mer spännande äm jag tycker är charmigt, batteriet var så dött att jag varken hade ljus eller kunde spola framrutan eller köra torkatrna, fick helt enkelt bara åka med bakom Span (inte så mycket annat att välja på, haha) och han fick dutta med bromsljusen när jag skulle bromsa. Snacka om att jag är trött i högerbenet idag!
Men bilen blev fixad och det är jag galet tacksam för!

Vilken JÄVLA DAG!

Först besiktningen. 8 2or är ett par för mycket men ok, det ska väl lösa sig. Tro fan att generatorn rasar på bilen ocks¨å, jag tror jag blir tokig! Det ska lösa sig, jag ska bara ta tag på en generator nu också... Förbannade jävla skitbil!

Däcket rymde!

Herrejävlar, det är en speciell känsla när man inser att däcket håller på att köra om en... Tur att det inte gick hur fort som helst (ca 80 km/h) och att det inte var häst i transporten! Bilen verkar ha klarat sig. Vi kunde med hjälp av Span (tack du är en ängel!) skruva fast däcket igen och rulla vidare. Jag har aldrig vart med om något liknande. Förbannat läskigt i alla fall...

Men vi fick gkort det vi skulle och jag har slängt ur all halm ur mulle4s box, nu är det torv som gäller!  Mulledrulle verkade nöjd i alla fall!

Besiktning imorgon

Mindre spännande...

945an gick inte igenom heller. Bromsskivor bak och två dåliga däck...

Tog någon reggen

på lastbilen som körde över mig???
Jag har ont i precis hela kroppen och lite till tror jag! AJ! Blev mycket gjort i helgen. Fixat 945an inför bes, fixat 850n inför bes (eller ja, det vi hann med) och demonterade massa kabelkeblage ur 245an. Plus megaröj i boa. Jättenöjd med att ha hunnit med så mycket men satan vad ONT jag har!

Fast vad gör det - imorgon är det ju lön!

Veckans goda gärning!

Japp. Igår var jag faktiskt riktigt duktig! *klappar mig själv på huvudet* Jag var hemma hos Span o grejade. Han fixade avgassystemet o pysslade lite med 945an medans jag började röja i verktygsboden... Och jag säger då det - jävlar vad mycket grejer på lten yta. Och allting ligger överst...
Fick faktiskt ordning på det. Och sen hjälpte jag span att rensa elsystem ur 245an. Vi fick gjort MYCKET och det känns i kroppen idag! Men vad ska man göra - idag ger vi oss på 850n. Lite småpyssel inför besiktningen på onsdag, tvåor lär det bli men jag behöver ju inte åka in med trasiga lampor osv...

Att göra någon glad

Ja det betyder faktiskt mycket. Jag blir glad av att göra andra människor glada, lösa problem. Dra mitt strå till stacken helt enkelt. Jag tror att jag just lyckades med det, att göra någon glad alltså. Jag hoppas att jag lyckades. Det känns bra. Det blir en bra helg tror jag. Fast några planer har jag inte för ikväll, får se vad det blir...

(Jag förväntar mig faktiskt en kram av dig sen!)

Utan drömmar är jag ingenting

Utan drömmar har jag ingen framtid. Utan drömmar har jag inget att kämpa för, jobba med och se fram emot. Utan drömmar - utan fantasi mår jag inte bra.

Man måste drömma. Våga drömma. Våga satsa för att förverkliga sina drömmar. Man får vara optimist, man får släppa det realistiska för att drömma sig bort.

Jag har drömmar. Små och stora. Realistiska och helt galna, drömmar som kan bli verklighet och drömmar som kanske aldrig kommer slå in. Att se drömmar som en möjlig framtid är motiverande, drivande. Så jag fortsätter drömma.
För utan drömmar är jag ingenting.

Snacka om gubbsleten

Jepp, redigt gubbtrött e jag idag å det syns fanimej lååång väg. Dessutom svider det i ögonen...

Bidde träff igår, och det var roligt! Jag hoppas på att jag o Helen kan göra det till en vana att åka dit på onsdagarna, stämningen var jättemysig!
Efter träffen var det stallet igen (tredje varvet samma dag) och bandagera Mulledrulle och sedan hem till Daniel en sväng o dra en cider o tjöta massa skit innan vi trallade hem för att nanna. På tok för sent... Det var seeegt att komma upp imorse och ikväll måste jag verkligen sova i tid. Lär iof inte vara några problem, jag kommer tokdäcka! =)

Träff ikväll?

med garagetfolket alltså... En sväng dit blir det väl i alla fall!

Julklappspanik!

Jag har ju inte ens firat jul på säkert fyra år men nu ska jag visst börja igen, för Helens skull!
Det är blandade känslor, det ska bli roligt samtidigt som jag redan nu känner av stressen och ångesten som gjorde att jag slutade fira jul. Jag har börjat luska i julklappsträsket, jag har ett par idéer och en som redan är spikad,ska bara få lön så att jag kan börja fixa det. Men ett par personer har jag väldigt svårt för... Vad kan de önska sig? Personligt, genomtänkt och helst användbart... Jag brukar ha bra fantasi, vara uppfinningsrik och dessutom händig, men det här känns mest jobbigt! Det är nu jag minns varför jag slutade fira jul...Var går gränsen, vilka ger man julklapp till? Hur ska man veta vad som är rätt? Vad som är lagom?? Jag får dra på mig tänkarluvan och sätta mig i något hörn och filosofera, spåna fritt med papper och penna. Det blir Fuelhead på låg volym som hjälp, sångaren har en fantastisk röst och när jag mår bra har jag lättare att rensa skallen och låta tankar och idéer komma...

Var nöjd med...

aaaallt som livet ger och allting som du kring dig ser!

Ja faktiskt! Jag tror att man måste kunna släppa problem och se saker från den ljusa sidan. Se det positiva i det negativa. Låt dig inspireras av andra, inspirera andra, prova något nytt!

Jag blir alltid deppig på hösten. Mår dåligt, är trött, blir ledsen för småsaker och bryter ihop minst en gång i veckan. Men hur kul är det att må så flera månader varje år då? Inte det minsta om jag ska vara ärlig...  Jag ska bli positiv.

Jag sak fira jul i år. Jag vet inte om det är något att glädjas åt men jag måste för att göra mina nära o kära glada. Jag funderar på det vilda vad jag ska köpa till Helen, något bra måste det bli! Daniel o Span har jag idéer till men jag är inte helt hundra ännu...

Ronja Jävla Rövardotter

Japp, exakt så ser jag ut idag. Som de flesta andra dagar med andra ord =) Stor idé att ens borta håret när det blåser storm och regnar snett nerifrån (typiskt göteborgsväder med andra ord...).

Jag var jobbigt deppig och nere igår. Kände mig ensam och övergiven och inget var bra och det var synd om allt och alla inklusive mig själv...
Men imorse vaknade jag och insåg en sak. Jag mår bra. Jag mår faktiskt bra. Det var jobbigt igår men det har släppt.. Ingen totalkrock mellan känslor, samvete, hjärta o hjärna. Jag landade bra i helgen, jag fick rett ut en del, mest med mig själv faktiskt. Nu kan jag sova gott, göra ett bra jobb på dagarna. Allt är inte mitt fel. Allt kan jag inte rå för. Allt kan jag inte ställa till rätta heller och jag kan inte lindra andras känslor. Jag kan finnas som bollplank, stöd och vän men jag orkar inte må dåligt för att andra götr det, då är jag inget bra stöd, någon måste vara stark.

Hästarna mår bättre. Ekonomin löser sig på något sätt, det gör det alltid. Känslorna har jag kontroll över. Livet är ganska bra med andra ord. Alltid något! =)

Räknar baklänges

Denna månaden också. Allt på en gång.

Tur att hästarna mår bättre i alla fall!

Otillräcklig... =(

Foss har förmodligen fång. Veterinären var ute nu och gav ordentlig dos smärtstillande. Konvalecens allt mellan en månad och ett år beroende på hur allvarligt det är och det är det för tidigt att säga... Stackars Foss! Och stackars Lasse!

Mulle har vart halt sedan igår. Jag trodde ju på senskada och har haft lite ångest över det. Idag hittade jag vad det är. Det är inte någon senskada men däremot har han ett flera cm långt skärsår precis mellan hov och ben. Vansinnigt läskigt och det gör jätteont så fort man är i närheten av det. Kan bli hur läskigt som helst, så jävla fel ställe =( Stackars Mulle!

Du betyder mycket för mig. Men inte i närheten av vad hon betyder för dig. Jag mår dåligt och blir ledsen för din skull. Jag vet hur dåligt du mår, jo på riktigt, jag förstår, det är mycket du inte vet. Stackars dig!

Jag tycker synd om henne. Fy fan vilka problem, vilken press. Jag önskar att jag kunde göra något. Göra något för att trolla bort dina problem. Det är väl det man har sina vänner till?
Jag gör så gott jag kan. Jag gör allt som står i min makt. Jag önskar att jag kunde göra mer, jag vill göra mer! Jag känner mig otillräcklig. Oduglig. Jag mår dåligt för att jag inte kan ta bort smärtan. För att folk jag värderar högt mår dåligt. För att jag inte kan lösa alla problem...

Om man mår som man förtjänar...

så borde jag må... äh, inte fan vet jag! Bra mår jag i alla fall - tror jag. Är nöjd och glad i alla fall, minns fortfarande hur man gör. Haha!  Groggade hemma hos Robban igår och det var precis lika kul som det brukar vara. Inget alkolås på luren denna gången heller, men det slutade ju bra i alla fall :D Jag har inte gjort något jag ångrar och jag kan stå för vad jag sagt/gjort/skrivit.

Men snabb e jag inte idag. Allt tar tid och jag e så trött att jkag skulle kunna däcka här o nu!

ag ska fylleblogga

haha en grogg mer eller mindre har ingen dött av. vi har ingen kortlek att spela fyllespel med men vi hittade t bvå biltärningar att klippa loss snöret med och slå tärning med...haha

Piercingfri...

Jopp, nu rök den sista... skum känsla faktiskt... Men det känns bra - tror jag =)

Lördag... Och nu då?

Ja, för något borde man väl ändå hitta på? Eller? Supa sig redlöst packad för att glömma sorger och bekymmer? Kanske... Men ensam? Eller det var kanske inte rätt, men att behöva sova ensam är jag inte sugen på, det var länge sen jag hade sällskap i och för sig, jag minns la knappt hur man gör, haha!

Hur fan ska det bli? Jag får spatt på allt vad grabbar heter, jag orkar snart inte med skiten mer... Och grabbar påstår att vi tjejer är svåra att förstå sig på??? Varför kan folk inte bara säga hur de ska ha det? Och varför kan livet aldrig svänga där jag vill att det ska svänga? Lite raksträcka och medvind tack, det har vart uppförsbacke läääänge nu, men i och för sig, vad kan man vänta sig när det är 08???? Jag borde inte vara förvånad... 08 är ett skitår, väldigt många säger så...

Smiter tidigt

jepp. Så ful tänkte jag vara... Smita en halvtimme tidigare dvs tre... jag får jobba ikapp det på måndag men det är ju piano... Är så sugen på en clementin att jag nästan kreverar men men, vad kan jag göra?

AJ! Vad har jag nu gjort??

Något dumt måste jag ha gjort, annars skulle jag inte ha slagit upp kylskåpsdörren så hårt i skallen =( Kommer ju få årets blåmärke och bula, läckert! - eller inte...

Letat efter en fjollig liten dosa med två knappar på i motorrummet på 850n för att kunna diagnostisera vad som är fel med den, något är det ju eftersom lambdalampan lysen men jag tror inte att jag kommer så lätt undan som att det bara är lambdan - eller rättare sagt, Henrik tror inte det... Är nog ganska böjd att hålla med honom, varför skulle den samarbeta och bara ha lätta fel? Sådan tur har inte jag...

Satt och kikade på bilar igår. Illa illa, tror inte att det blir någon BMW som nästa bil tyvärrv - då får jag flytta först... Mamma vägrar stå på mina bilar längre och jag har ALDRIG råd att försäkra den själv... =( Men men. senare i livet... Någon gång ska jag ha en BMW.
Är galet sugen på en 945 turbo. Helst en LTT och inte trimmad. Vill inte ha en FTT igen, de är alldeles för ofta söndertrimmade, så trimmar jag hellre själv... Ska bara ha ihop mellanskillnaden mellan vad jag får för 850n och vad jag får betala för en sådan jag vill ha... Spara typ 10 - 20.000 på ett halvår... Det blir svettigt, men vafan, jag får la åka buss någon månad eller låna bil om det behövs innan jag kan köpa en bra bil... Tänkte köpa en lite mer "färdig" bil mekmässigt och då hellre lägga pengar på att trimma och snygga till den! Vit eller röd vill jag ha men får man drömma så vill jag ha en pippigul med svarta viper-ränder... Syns man inte så finns man inte...

Ne, åter till jobbet, rasten är snart slut...

SMS-missbrukare...

Jopp, det är jag det!

Idag har det vart ganska bra med trafik i luren, styvt 60 hittills skulle jag tro. Måste kolla... 73 var det faktiskt... Får jag under 20 - 30 på en dag så känner jag mig ensam och övergiven... Är det under 20 så börjar jag fundera på om luren är trasig =/ Jag är nog inte riktigt frisk...

Imorgon 'är det fredag i alla fall - alltid något. Börja tidigt och sluta tidigt tänkte jag... Men nu är det stallet som gäller - blir en omväg för att hämta Helen men det gör inget - får ju lyssna på bra musik i bieln =-)

FUELHEAD

Är klart bästa bandet just nu!!!
Fick hem deras skiva igår och jag blir KÄR! Det låter heltr galet bra. Jag blir glad och lugn på samma gång, sångaren har en underbart behaglig röst!

Solen skiner och det känns som om man tinar inifrån och ut! Jag mår ju ganska bra trots allt - i alla fall så länge det inte regnar för då deppar jag ihop totalt! =-(
Jaja, nu är rasten slut, dags att börja jobba igen, skruva mera lampor! Trivs på jobbet, alltid något!

Uppfriskande (???) kvällspromenad

Kul hade vi i alla fall!
Helen har spanat in en Volvo S40 med kjolar o vinge o grejer som hon till varje pris ville att vi skulle se. Fick stänga av ugnen utan att maten var klar för att tassa med ut. Ösregnade gjorde det också. Tog kanske3 10 minuter att knalla ner till bilen och klonstatera att den var bulig, hade lite spraymålade detaljer invändigt. Pyttesmå framfälgar och en osthyvel till vinge... En blinkers borta också... Sen var det bara att traska tillbaka hem och börja värma maten - igen...
Men på något konstigt vis var det ändå roligt!

Halv fyra

är tiden att komma ihåg idag, för då slutar jag =-)

Daniel kanske kommer hem sen o fixar dator åt mig, brännare åt folket! Kanske ska slänag ihop någon kaka? Om jasg kommer ihåg att svänga in på Lidl vill säga...

Min snälla söta sambo har sagt att hon ska dammsuga, hon har redan diskat, hur sulle jag klara mig utan henne? Tänk vad lugnt och skönt hon skulle ha haft det om hon sluppit allt mitt tjöt!

Och sen har vi en annan människa som förgyller min tillvaro - Kyss på dej...

Ensam

Jobbig känsla...
Att kunna sitta i en bebodd lägenhet med familj och vänner på max några meters avstånd och känna hur allt bara växer omkring än, att man blir så liten så liten... Jobbigt värre...
Ibland vill jag inte vara med mer. Allt går emot mig - ingen tycker om mig, ingen i hela välden bryur sig om hur jag mår. Jag vet att jag har fel, men känslan är jobbig. Önskar att jag kunde sätta mig ner i ett hörn och gråta en stund men jag är på jobbet så det känns inte som något vinnande koncept...

Bild på mig i min fåniga mössa med tofsar kommer i veckan... =-)

Bokat besiktningstider för bialran i alla fall.
26 november kl 07.00 kör jag in 850n i Aröd och 8 december kl 07.00 ska vanen in i Mölndal...

Det var en gång...

Och den var asfalterad! :D

Vad hade ni väntat er egentligen, det här är ju min blogg oich den fyller jag med mina rubbade historier och kommentarer...

Det är så synd...

Synd om dig min bästa vän, jag önskar att det kunde bli bra.
Synd om dig min vän, jag vet exakt vad du går igenom - mer än du tror...
Synd om mig - för jag är ensam, övergiven och ledsen... Ibland känner jag bara för att slå skallen i en vägg, ersätta den psykiska smärtan med mer påtaglig smärta. Fysisk smärta syns men den gör inte ondare än psykisk.

Det är synd om oss!

Bötesbelopp...

Något man kan fundera på om man vill.Just nu är jag mest sugen på böterna för att köra obesiktat med körförbud?

Ingen frukt...

I vanlig ordning...  Aldrig kommer fruktkorgen i tid till rasten, han kommer la sölandes klockan elva i vanlig ordning... Känner mig trött och sliten men men, det kunde ha vart värre...  Det regnar i alla fall inte längre...
Väntar på en skiva också, hoppas den kommer fort! Tack palle!

Ikväll ska jag ta tag i kaoset hemma, måste lyckas ta mig in i min garderob med bröte så att jag får fram det jag behöver till mina förbannade projekt, ett i veckan kanske jag kan klara av?
Känner av musklerna i dag också... Det var ett tag sedan jag red två hästar om dagen men jag borde verkligen lägga mer energi på det eller åtminstonde försöka orka med en om dagen. Nästa månad blir det klippkort till ridhuset så jag slipper hålla till ute i skitvädret... Har en känsla av att det blir mer lockande då...

Önskar att jag hade någon läcker naturbild att slänga upp men i brist på det så bjuder jag på mig själv... Synd att det är så dåligt ljus bara...

lite trött o sliten, men så här ser jag ut :D

Måndag igen...

Tur att man trivs på jobbet, annars hade det vart svårt att ta sig upp kan jag lova. Snart iväg i alla fall!

Dessa projekt...

Att jag aldrig kan sluta hitta på nya projekt inna jag är klar med de gamla... Alltid samma sak. 17 påbörjade projekt, inte mycket som blir klart i tid och när man väl är klar med ett så är det svårt att glädjas åt det för då har jag redan en hel hög med grejer som väntar...

Garderobshyllorna är inte uppe ännu, fick iaf sågat till o fått hem materialet så de ska bara upp när jag o Helen har tid. Hon hann ju bara hem och vända idag, vill gärna att hon pekar var hon vill ha sina hyllor så att jag slipper flytta dem sen för att de inte hamnar som hon vill ha dem...

Ska fortfarande klä in hatthyllan på 850n lite bättre, ser inget vidare ut... Och tanka, och fylla på spolarvätska, glykol, kolla oljan osv... Tvätta den borde jag också göra...

Nästa projekt är dock en skumrem till Tius träns... Jag har en idé på hur jag vill ha det, fråpgan är bara hur jag ska lösa det praktiskt... Borde börja med det nu i stället för att sitta här och knappra.
Borde i och för sig göra något åt köksdatorn som har sagt upp sig helt och hållet - den startar inte ens! Och jag som inte har någon brännare i denna. Ska inte ge mig på att greja datorn iof, då åker den genom fönstret haha. Heleeeeeen, kom hem och hjälp mig! Jag vill ju bränna ner lite ny musik till bilen... Som iof har körförbud... Det är mycket som inte går som jag vill just nu... Borde leta bes-tid till vanen också!
Jaja, borde börja med att bära in hyllorna från hallen, ta en varm dusch och dricka ett glas nyponsoppa. Vuxet värre - eller inte... =-)

Bara för sakens skull, slänger upp en bild på brorsans vovve, hon e den gosigaste som finns. Puma heter hon, passande namn!
Brorsans vovve, väldens mysigaste

Så passande - det regnar

Jobbigt värre, vädret passar mitt humör. Känner mig ensam idag. Tom, övergiven... Det är väl lika bra att vänja sig antar jag, kommer vara ensam hela vintern har jag på känn... Ibland blir jag trött på mig själv, just nu är ett sådant tillfälle. Jag har ingen lust att göra något alls fast jag vet att jag borde...Har massor med småprojekt som borde lösas. En dator som inte funkar, en massa hyllor som ska upp, ett par lampor som inte kan ligga under sängen hur länge som helst.
Jag borde justera handbromsen på bilen också, känner att jag inte vill belasta min vän mer med min skitbil, inte mer än nödvändigt i alla fall. Man ska akta sig för att utnyttja folks snällhet...

Snygg man e idag då?

Eller inte... Fast röda ögon kanske kan ses som gulligt? haha, nä jag gissade ju det...

Har i alla fall hämtat hem 850n idag så den e hemma igen... Snacka om jobbigt när man är billös, jag klarar mig inte ens en halvdag ju. Fick en härlig uppfriskande promenad hem från stallet förut också, tog sin lilla tid kan jag lova, ett par kilometer kan kännas vääääldigt långt om man har en tung väska att släpa på och är ordentligt bakis...

Ibland kan man fundera över hur patetiskt, sarkastiskt, elakt och sorgligt livet kan vara. Det känns löjligt...
Han(A) vill ha henne (B) som vill ha honom (C) som vill ha henne (D), det vill han (E) också. Hon (D) vill inte hågon... hon vill ha honom (F).

Jag tycker synd om mig själv men jag tycker också synd om dig för jag förstår hur du känner...

Fylleri fyllera

fylleri fyllerej nu va två grogg avklarade o den tredkje upphälld, nu jevvlar vlire fylla av. Haha nä de blir inte mye mer än såhär...

Å Kålle, 850n e forytfrarande min hahaha

Fredag :-)

Alltid lika härligt... Var ute o rastade 945an idag, den flyttar ju på sig lite... Busade lite också, kunde ju inte låta bli när det var blött ute :D

Ny mössa?

Ja, kanske?
Jag har ju en jättesöt mössa med tofsar men den är ju svart och grå, man kanske skulle ta och sy sig en exakt likadan men i roligare färger? För tro det eller ej, men jag kan faktiskt sy, fast det är knappast min favoritsysselsättning och inte är jag bra på det heller... Jag ska bara hitta på fler timmar...

Byta stereo i bilen var det också... Jag SKA hinna med det idag - på något sätt!

O radion spelar Johnny Cash...

Nej det gör den inte, men tänk om den gjorde... Förbannad svensk brud som joddlar på svenska, vem vill höra??

Dessutom ska det vara extra mycket poliskontroller nu med däck och belysning i fokus. Jippie! Men bil-fan har fortfarande körförbud så det kan bli spännande tills eländet är besiktat... Fler delar idag i alla fall, ska in på både biltema och bilia tänkte jag...

Kom ihåg en sak - man ska inte bränna ljuset i bägge ändar (men ibland kan det vara svårt så svårt att veta...) Det gör ont att bli bränd, det är en sak som är säker!

My name is Earl...

Nä, inte riktigt, jag heter ju Lena... Men jag tror att jag och Earl är släkt eller något. Jag hinner inte mer än säga något dumt innan jag skadar mig. Behöver inte vara något allvarligt, räcker att jag morrar över att jag är irriterad på någon (obefogat) så kan jag sätta en femma på att jag kommer slå foten i en vägg, bilen kommer bråka eller varför inte bara ett hederligt ösregn väldigt lokalt...
Jag ska bli snäll snart - jag lovar...

Egentligen är jag väl mer vild än tam men det funkar inte alltid här i livet :D

Hej det är Patrik...

På Bilia Sävedalen. Din reservdel till Volvo har nu kommit så du kan komma och hämta den.

Tack Patrik. Tjena mors. 309 kronor för en liten jävla grunka till en bil jag inte ens tycker om... Det är lugnt, undra varför jag inte ens tycker om att köpa orginaldelar till Volvo??

Obama blev president. Negern vann över sadisten... Käckt!

Bytesförslag...

Alltid finns det något att byta - sin bil till exemepl...

Jag ska ju ändå inte behålla min röda skräck, men nu när jag faktiskt fick bytesförslaget med en gammal 745a så var jag inte så sugen som jag trodde... Inte en gammal -88a, så hade jag lika gärna kunnat behålla min 745-90, den var i vettigt skick faktiskt...

Min första

Men men. Vill ha en 945 ltt från -96 eller nyare nästa gång. Kanske en BMW om jag hittar något jag trivs med... Lär ju provköra någon eller några innan jag köper Volvo av gammal vana - bara det driver i rätt ände så är jag nöjd!

Grattis! Du har just vunnit

en treväxlad grön brödrost utan sladd i valfri rosa färg!

Snurr snurr blir skruv skruv

Hemma från jobbet, mådde gubbilla i morse men det har bättrat till sig. Blir att åka till stallet snart o göra i ordning för Mulle. Ska försöka byta framhögtalare i bilen också när jag ändå är igång... Har jättemycket som måste göras men var fan ska jag börja?

Suttit o kikat lite på bmw-bilar på blocket, blir ju lite sugen. Helst en knallgul sedan... Men det vore ganska orealistiskt, jag behöver ju egentligen en kombi ändå... Får la se, "den som lever får se" haha jo, lär ju åka och kika på några när jag är av med min röda skräck!

Ännu en dag håller på att gå åt helvete, får ingenting gjort. Ensam känner jag mig också...

En gång gjorde jag flera gånger...

En gång hade jag samma fel på alla mina bilar... Den där förbannade lambdasonden dansar fan lambada i skallen på mig!



Höjden av kvinnlig kåthet är att sitta på golvet och få vattenplaning...

Önskas: Gammal sunkig volvo

modell 745 eller 945, gärna med någon dörr i fel färg, avgasläcka och nedsuttna säten...

Inte riktigt så illa men inte långt ifrån. Är ganska trött på min 850 nu, den är dum! Går bara sönder hela tiden, nya fel som jag inte alls har lust med. Blir väl att jag gör som jag brukar. Jag gör i ordning bilen och sedan säljer jag den... Ett halvår till... max...Idag måste jag dessutom sätta mig och boka besiktningstid till den, vill inte köra runt med körförbud hur länge som helst...

Expander. Löjligt namn på en löjlig liten mojäng som ställer till det... Bilia nästa!

Bilia var stängt, blir att ringa imorgon och fråga om de har den där mojängen inne...

Det är så synd att du är så söt...

Var är min mössa??

Det är ju kallasre än kallt ute. Jag kommer aldrig vänja mig vid svensk vinter...Oxh jag är ändå född här...

Var är min mössa? Och mina vantar? Snart dags för termobyxor men idag räcker det med jenas och mysbyxor - hoppas jag...

RSS 2.0