Tatuerad

och så jävla nöjd, lskar min lille diablo! Lär bli fler tatueringar - om Mougli vill göra dem annars finns risk att det inte blir några fler. skicklig och trevlig - svårslagen komb...

Kan det inte bli onsdag NUUUUU

på onsdag kl 18:30 ska jag tatuera mig... ÄNTLIGEN! Motivet har vart klart sedan tre år tillbaka, det har vara inte blivit av. Spännande värre.

Har vart jätteambitiös i helgen, fått gjort massor med vettiga greher fast hade nog behövt en veckas semester fr att hinna med allt!

Idag har jag vart snäll! =)

Eller igår faktiskt. Idag tog slut för tre timmar sedan.

Jag tycker att Frida har vart så duktig med sin häst! Hon har lyssnat på mina tips och gjort sina hemläxor och fått resultat snabbare än någon av oss trodde! Redan efter två pass så var hästen lugnare och kunde stå still på lång tygel utan att försöka gå iväg direkt. Efter en vecka var hästen betydligt mer avslappnad, lugnare, lydigare och smidigare och efter ytterligare en vecka kom traven av sig själv och blir bara bättre o bättre hela tiden. =)
Det är roligt att hjälpa folk som sjlva är intresserade, lyssnar, tar till sig och tränar. Jag har helt slutat hjälpa folk som inte anstränger sig mellan lektionerna, det tar bara energi och tid.

Har massor att göra i helgen, får väl se hur mycket jag hinner med. Får jag gjort hälften så är jag mer än nöjd med mig själv vill jag lova!

Mer tequila rose åt folket!

Nu har vi flyttet!

Helt klara är vi inte, har inte ens fått över alla saker i nya lokalen ännu men vi sover i alla fall där nu men det kommer ta tid att komma iordning. Sovrummet är katastrof, ska till eriksbo imorgon och hämta mer grejer, stereo, bokhylla, garderob och vinterkl'der, papper osv.
Nr bostadsdelen är klar eller rättare sagt paralellt med detta ska jag röja, få ordning, packa om på lagret så att Piotr får plats, Span ska komma i ordning. Först därefter kan jag börja fundera på mitt eget hörne på lager.

De små fyllona har flyttat idag. Jobbigare än jag trodde, kommer sakna dem! På sätt och vis inser jag att det kommer bli bäst såhär men på samma gång önskar jag att de hade kunnat bo kvar för jag tycker ju om dem!

Måste få Andrzej att flytta sina pryttlar, i dagsläget upptar han större delen av lokalen och mycket av det är SKRÄP rent ut sagt! Kasserad sement, trasigt flas osv. Hyresvärden skulle komma och hämta sina saker också sedan kanske det går att få ordning på stället.
Blir säkert jättebra när det är klart men det kan ta ett tag innan jag är nöjd. Tid är en bristvara...

Arbetsnarkoman

Det är precis vad han är! Han jobbar mest hela tiden och när han inte jobbar så tänker han arbete och pratar arbete. Jag vet ingen annan som jobbar ca 100 timmar i veckan! Inser han inte själv att det är på tok för mycket? Visst för att vi behöver pengar men så dyrt lever vi inte, billigt boende och äter hyfsat billigt! 

Han måste dra ner på arbetet innan han klappar ihop, han har tappat 15 kilo ena sommaren eftersom han jobbar så mycket att han inte hinner äta ordentligt! Få ge honom lite tid, han har sina goda sidor också han behöver bara anpassa sig lite tull ett hyfsat normalt liv!

Tyvärr r det problem med flytten, vi träffade Andrzej igår, ska boka in ett möte med Lucian snarast möjligt och bestämma när vi kan flytta in. Vi ska vara ur denna lokalen senast den 15e och det är då vi får tillträde till den nya lokalen är det sagt så det blir tight! Den 15e är på fredag så planen är att allt ska vara packat i kartonger och påsar senast torsdag kväll, det ska bara vara att slänga in i bilar och på släp och köra ner det så får vi packa upp och sortera mer när vi får tid. Lär ju inte ha varken tid, lust eller ork att städa denna lokalen efter oss, det kan förresten idioten göra det är ju han som har ställt till med allt!

Jag är frälst!

Mer granatäppkle åt folket!

För det första är det som terapib att sitta och dela frukten för att få ut kärnorna och dessutom är det en god frukt!  Önskar att jag hade haft med mig en skål äpplen nu till eftermiddagen på jobbet. Men vi ligger bättre till än väntat så kanske inte blir så lång övertid som jag trodde att det skulle bli...

fryser

är trött och blöt, har inte fått upp värmen ännu efter min ridtur i ösregn och hagel. funderar på att gå och lgga mig, ska  upp tidigt imorgon och släppa ut hästar före jobbet. urk.

försöker reda ut allt inför flytten nsta vecka också. Och få alla bitar att falla på plats, det är mycket som ska klaffa. många personer att hålla samman och samrbeta med om det ska flyta smärtfritt...

RSS 2.0