Livsglädje!

Ja, vissa dagar blir jag väldigt glad när jag inser att jag har det bra, har inte så mycket att klaga över allas faktiskt.
Lite trött idag bara, inte så konstigt kanske, jag och Thomas var ute i flera tmmar med hästarna igår, helt undrbart hade vi, massa natur, underbart väder, vackra små stugor, härliga samtalsämnen och helt oslagbart underbara hästar!

Huvudvärk

kan verkligen förstöra en hel dag. Ska läga mig på soffan en timme sen borde jag fixa middag och försöka få igop volvon.

Redan söndag?

Hur gick det till? Har inte helgen gått väldigt fort? Det känns i alla fall så, men det kan ju bero på att jag har vart i full gång precis hela tiden! Igår var jag vansinnigt effektiv! Jag hann städa, tvätta, diska, laga mat, skruva upp en tavla, packa upp en flyttkastong. Packa ihop en flyttkartong med saker som kan stå ute på loftet/balkongen. Jag hann åka till stallet och rida Mulle, tanka och väcka liv i min gamle Audi, rensa och städa i mitt garage, plocka lite på balkongen och sedan slåss några timmar med ett evighetsprojekt som jag nu faktiskt kan ana ett slut på! ÄNTLIGEN! Men ska inte ropa hej innan jag är HELT klar...

Fortfarande inget sug efter coca cola. Känns vldigt bra, men jag inser att jag dricker åt helvete för lite vatten, jag är törstig!

Avvänjningen

från coca cola går bättre än väntat, inte en droppe har jag rört och dessutom har jag vart duktig. Min påse lördagsgodis gick på hela 9 kronor och 50 öre. Det kan jag lva med. Har dessutom vart ruggigt effektiv idag, får massor gjort och har hunnit påbörja ytterligare två projekt... Suck... Bara lite trött på mih själv ibland... Längtar till semestern!
Tycker dock att min telefon har varit ovanligt tyst men men, hade väl egentligen inte hunnit prata ändå så jag sa inte klaga. Men jag hade ändå önskat ett speciellt samtal men men, man kan inte få allt...

Dag två

utan coca cola, känns konstigt nog helt okej. Kanske för att jag denna gången har bestämt mig på riktigt och har ett mål. Nu vill jag bara ha lite värme också så att jag kan börja simträna, mina knän skulle uoppskatta det!

Första dagen på nästa kapitel i mitt liv

Jag har hällt ut coca colan. rensta i kylskåpet och idag har jag vart helt utan läsk och godis! En ynka dag men det är en början! Och utan att börja kommer man aldrig igång!

Underbaraste fastighetsskötaren har hjälpt mig att sälja mina lastpallar, jag är så glad så glad. Vad vore jag utan mina underbara vänner som hjälper mig? En mycket fattigare människa i hjärtat.

RSS 2.0